Ben je gek op katten en doe je ook graag aan yoga?      

Dan is Poespas yoga echt iets voor jou.


Yoga tussen de katten

in het enige echte kattencafe van Leeuwarden!


Kattencafe Poespas

Noordvliet 11

8921  GD LeeuwardenPoespas yoga, net als anders maar nu tussen de katten!

Boefje, Lily, Harley, Tommie, Saartje, Tijger. Yara, en Boris verwelkomen je graag in het café, geniet van hun aanwezigheid en aandacht. Speel met ze, verwen ze, aai ze en laat ze slapen op je yoga mat.

      

Tijdlijn:

18:45  deur open

19:00  yoga tussen de katten

20:00  theedrinken met de katten

20:30  einde


Data:

Elke 2de maandag van de maand bij voldoende deelname (voor volwassenen)


11 december 2017

8 januari 2018

12 februari 2018

12 maart 2018

9 april 2018

14 mei 2018

Opgave uitsluitend via poespasyoga@gmail.com

Kosten: €22,50 per les (incl. btw, thee en bijdrage voor de katten )
Huisregels en andere zaken

Yoga met katten oftewel levende tools is ontzettend gezellig en onvoorspelbaar. Je doet mee op eigen risico.

Inschrijven kan alleen via poespasyoga@gmail.com. Dan krijg je binnen enkele dagen een mail terug met verdere informatie.

Je inschrijving is officieel wanneer je betaling binnen is. De kosten zijn  inclusief gebruik materiaal, 21% btw, thee , katten knuffelen, kattenharen en een royaal bedrag voor het kattencafe. 

Zorg dat je 5 minuten voor tijd aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen. Is de deur dicht dan kun je helaas niet meer met de les meedoen

Mobiele telefoons zijn in deze lessen toegestaan om foto's te maken, geen filmpjes. Natuurlijk moet het geluid uit, ook geen trilstand. 

Gebruik tijdens de yoga geen zware parfum, maar zorg wel dat je fris ruikt. 

Blessures, klachten of zwanger? Altijd even melden vooraf aan de les.   

Neem geen eiegen mat mee naar de les, katten zijn dol op yoga matten en zien dit als krabmatje, neem wel een groot badlaken mee voor over de yoga mat. 

Onder de yoga les proberen we zoveel mogelijk de stilte  te bewaren, wat natuurlijk niet altijd mogelijk zal zijn met katten om je heen. 

Het meebrengen van drinken anders dan water is niet toegestaan.

Je plek kan je tot 4 dagen van te voren kosteloos annuleren, binnen die 4 dagen (vr, za, zo, ma) betaal je 50% annuleringskosten.

De theepot, creatief met yoga & Kattencafe Poespas aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor materiële of immateriële schade als gevolg van enig ongeval of letsel van de deelnemer.

De theepot, creatief met yoga & Kattencafe Poespas is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal of schade, zowel direct als indirect, respectievelijk van of aan eigendommen van de deelnemer.

Schade die door de deelnemer al dan niet opzettelijk of door onoordeelkundig gebruik toegebracht wordt aan eigendommen van De theepot, creatief met yoga & Kattencafe Poespas , dienen te worden vergoed.

De theepot, creatief met yoga behoudt zich het recht voor de indeling van lestijden voor wat betreft, tijd, programma e.d. te wijzigen.