Bestellingen vanaf €35,- worden gratis verzonden

Klantenservice

Verzenden

Wij verzenden via post NL Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Dit houdt in dat sommige bestellingen gezien onze openings tijden pas de volgende dag worden verzonden. Op Zondag t/m Woensdag zal dit pas de volgende werkdag worden aangeboden aan post NL. Donderdag t/m Zaterdag voor 12.00 word zo veel mogelijk op de zelfde dag aangeboden aan post NL Uitgezonderd feestdagen Kosten voor het verzenden bedraagt €5,50 Bedragen boven de €35,00 zullen gratis worden verzonden

Retour sturen

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via Info@de-theepot.nl Op non-food producten: De consument kan tot 14 dagen zonder opgaaf van reden de artikelen retourneren. De theepot kan wel vragen naar de reden van het retour sturen van een product, maar dit bent u niet verplicht. Neem altijd wel eerste contact op met de theepot voordat je een artikel retour stuurt. Mocht er iets zijn met het product na de 14 dagen neem dan als nog contact op met theepot voor overleg Op food producten: Deze kun je niet retour sturen gezien deze producten kunnen bederven/verouderen. Mocht er toch iets zijn met het food product dat u heeft ontvangen neem wel contact op met ons.

Betaal Methode

U kunt op de volgende manieren bij ons via de webshop betalen Paypal: Via deze optie betaalt je met eigen paypal account IDEAL: via deze optie kunt afrekenen met je eigen bankrekening je word dat door gelinkt naar je online-betaal mogelijkheid.

Vragen

Voor alle vragen verzoeken wij je om contact op te nemen via info@de-theepot.nl